Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Advent i predbožićni shopping u Milanu (AT32-11|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB - VERONA - MILANO
  Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati, s autobusnog kolodvora u Karlovcu u 6:30 sati te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 8:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana!). Vožnja kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Veronu, razgled grada uz pratnju službenog gradskog vodiča: Arena - Piazza Bra - Julijina kuća - Piazza delle Erbe - Piazza Signoria - grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za kupovinu u središtu Verone u svečano ukrašenom božićnom ugođaju, za šetnju, kavu ili sladoled u jednoj od brojnih slastičarnica ili za osobne programe. Nastavak vožnje do Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.

  2. dan | MILANO
  Doručak. Razgled povijesne jezgre Milana u pratnji mjesnog vodiča: katedrala - Teatro alla Scala - galerija Vittorio Emanuele - dvorac Sforzesco. Slobodno poslijepodne za kupovinu u talijanskoj modnoj prijestolnici, svečano ukrašenoj u božićnom ugođaju, s odličnom ponudom odjeće i obuće, kao i velikom ponudom prigodnih božićnih poklona. Povratak u hotel. Noćenje.

  3. dan | MILANO - BERGAMO - ZAGREB
  Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do Bergama, autentičnog bisera među lombardijskim gradovima. Po dolasku u Bergamo vožnja uspinjačom i šetnja Gornjim gradom: Via Colleoni (glavna ulica) - katedrala - Piazza del Duomo - Piazza Vecchia. Povratak prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u kasnim večernjim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE 
   Prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na području Milana na osnovi dva noćenja s doručkom, sve razglede i izlete prema programu, službene gradske vodiče u Milanu i Veroni, putno zdravstveno osiguranje te troškove organizacije i prodaje.

   CIJENA NE UKLJUČUJE 
   Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu izrjekom navedene kao uključene, vožnju uspinjačom u Bergamu te troškove osobnih narudžbi.

   NAPOMENA
   Polazak s autobusnog kolodvora u Karlovcu, bez obzira na broj prijavljenih putnika, moguć je samo u slučaju prijavljenih putnika iz Rijeke!

   MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40