Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Kina - 10 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov, Autobus, Vlak
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Kina - 10 dana
   Kina - 10 dana
   Kina - 10 dana
   Kina - 10 dana
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB

  Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova.  Nakon preuzimanja putne dokumentacija od strane pratitelja putovanja, polijetanje zrakoplova na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20:15 sati.

  2. DAN | ISTANBUL - PEKING

  Dolazak u Istanbul u 00:30 sati. Nastavak putovanja na liniji TK020 u 02:20 sati prema Pekingu. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Peking predviđen je u 16:25 sati po lokalnom vremenu, slijedi obavljanje viznih i carinskih formalnosti i organizirani prijevoz prema hotelu. Posjet najvećem trgu na svijetu, Tian An Men ili u prijevodu Trg nebeskog mira koji zauzima 40 ha površine. Zatim slijedi odlazak na večeru u lokalni restoran i povratak u hotel. Noćenje.

  3. DAN | PEKING – KINESKI ZID – PEKING

  Nakon doručka odlazak na izlet na Veliki kineski zid, najveću utvrdu - građevinu na svijetu, dugu 6.000 km. Na putu do Kineskog zida zaustavljanje radi fotografiranja kod „Ptičjeg gnijezda“ i „Vodene Kocke“ građevine napravljene za Olimpijadu održanu 2008. g. Razgled slavnih carskih grobnica dinastije Ming (1368. - 1644.). Šetnja uzduž Svetog Puta s divovskim mramornim ljudskim i životinjskim likovima koji čuvaju grobno područje careva dinastije Ming. Za večeru poznata kineska delicija: pekinška patka u tipičnom kineskom restoranu. Noćenje u hotelu.

  4. DAN | PEKING – XI'AN

  Nakon doručka i odjave iz hotela. Razgled Zabranjenog grada Guong, drevne carske rezidencije dinastije Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama i jedne od najvećih imperijalnih palača na svijetu. Večera u lokalnom restoranu. Odlazak prema željezničkoj stanici te prijava na vlak za Xi'an. Vožnja noćnim vlakom prvog razreda ekonomske kategorije, spavaća kola sa 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.

  5. DAN | XI’AN

  Po dolasku u Xi’an, odlazak do mauzoleja cara Qin Shi Huang Di, gdje 6.000 glinenih statua ratnika i konja u naravnoj veličini čuva vječni mir misterioznog cara. Posjetit ćete i staro budističko svetište - pagodu Velike Divlje Guske i Kulu Bubnja. U poslijepodnevnim satima dolazak u hotel, smještaj u sobe. Večera u lokalnom restoranu. Fakultativno predlažemo odlazak na Tang Dynasty show u Shaanxi kazalište (doplata na licu mjesta). Noćenje u hotelu.

  6. DAN | XI’AN – SHANGHAI - SUZHOU

  Nakon doručka slijedi razgled grada bogate prošlosti, poznatog i pod imenom Vječni mir. Posjetit ćete mjesnu džamiju i tržnicu te šetati zidinama iz doba dinastije Ming i gradskim uličicama. Transfer do zračne luke i polazak prema Shanghaiju. Po slijetanju u Shanghai slijedi transfer u Suzhou, grad bogat klasičnim kineskim vrtovima, pagodama i hramovima, kojeg zovu kineskom Venecijom jer leži na vodi. Suzhou je grad sa nekoliko milijuna stanovnika, sagrađen 514. godine prije Krista. Večera i noćenje.

  7. DAN | SUZHOU – SHANGHAI

  Doručak u hotelu. Odlazak u posjet jednom od najljepših klasičnih vrtova i vožnja brodićem po kanalima grada. Odlazak u tvornicu svile gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom izrade i proizvodnje tkanine. Mogućnost kupnje originalnih proizvoda od svile. Polazak prema Shanghaiju. Po dolasku posjet  Bundu koji slovi za simbol kolonijalne prošlosti Shanghaia, šetnja ulicom Nanjing Lu, komercijalnom žilom kucavicom grada. Zatim slijedi vožnja brodom Huangpu rijekom s čudesnim pogledom na Bund i futuristički Pudong, dio grada u kojem se smjestila Lujiazu financijska i gospodarska zona, te fascinantni Oriental Pearl Tower. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

  8. DAN | SHANGHAI

  Doručak u hotelu. Posjet vrtu sreće – Yuyuan, sagrađenog prije 450 godina, oaza mira i stari grad. Dolazak do Jin Mao Towera koji je simbol Shanghaija i kineskog gospodarskog razvoja, razgled hrama Bude od žada sa dva divovska Budhina kipa u sjedećem i ležećem položaju te šetnja Nanjing ulicom. Večera nakon koje postoji mogućnost fakultativnog odlaska na predstavu svjetski poznatih akrobata (plaćanje na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

  9. DAN | SHANGHAI

  Doručak u hotelu i odjava. Odlazak na područje Lujiazhui i uspon na Haytt toranj. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Istanbul na liniji TK027 (Turkish Airlines) u 23:15 sati. Noćni let.

  10. DAN | ISTANBUL – ZAGREB

  Dolazak u Istanbul u 06:10 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TK1053 u 08:20 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 08:35 sati.

  AT-125317

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov
  • Autobus
  • Vlak

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Istanbul – Peking; Shanghai - Istanbul – Zagreb na ekonomskoj klasi, prijevoz noćnim vlakom Peking – Xi'an (spavaća kola sa 4 ležaja), unutarnji let Xi'an – Shangai, 6 noćenja u hotelima 4*, obroke prema programu, svi razgledi i izleti s uključenim ulaznicama, izlet na Veliki kineski zid s uključenim ručkom, lokalnog vodiča u svakom gradu, pratitelja putovanja, organizaciju i pripremu putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Zrakoplovne pristojbe, vizu za Kinu, uslugu posredovanja ishođenja vize, napojnice, osiguranje od otkaza i putno zdravstveno osiguranje.

   OBAVEZE DOPLATE

   Zrakoplovne pristojbe 3.090 kn, napojnice 35 eur – plaćanje na licu mjesta.

   DOPLATA

   Doplata za jednokrevetnu sobu 1.490 kn

   NAPOMENA

   Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

   MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

   VIZA

   Potrebna. Cijena vize je 250 kn ukoliko se ishodi redovnim putem, minimalno 7 dana se čeka na putovnicu, za žurno ishođenje cijena je 450 kn, gotova je u 1 danu. Usluga posredovanja je 100 kn. Potrebna je 1 fotografija, ispunjeni obrazac, putovnica (koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od početka putovanja). Ovisno o popunjenosti grupe, a najkasnije 14 dana prije polaska, putnik će biti obaviješten da dostavi  putovnicu i ostalu dokumentaciju agenciji radi viziranja.

   Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.