Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina u Beogradu (A7-10|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan: ZAGREB, BEOGRAD
  Polazak u 07:00 sati sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Beograd u podnevnim satima. Panoramsko upoznavanje sa gradom. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE I LEGENDARNI »KONJ«, KNEZ MIHAJLOVA –GLAVNA TRGOVAČKA ULICA I PROMENADA. KALIMEGDAN- STARA JEZGRA BEOGRADSKE TVRĐAVE, PARK KALEMEGDAN, VIŠE TVRĐAVSKIH VRATA, SAT-ZVONIK, STARI RIMSKI BUNAR, CRKVA RUŽICA, BAROKNA VRATA I SREDNJEVJEKOVNA KULA NEBOJŠA, KAO I SPOMENIK POBJEDNIK, SA KALIMEGDANA SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV. Fakultativna tradicionalna balkanska večera. Večernji izlazak u neki od brojnih splavova na Adi Ciganliji. Noćenje.


  2. dan: BEOGRAD
  Doručak. Razgled nastavljamo po »BULEVARU AMBASADA«, MIMO OSTATAKA NATO BOMBI, DO NAJLJEPŠE REZIDENCIJALNE ČETVRTI DEDINJA I KUĆE CVIJEĆA, GDJE SE NALAZI TITOV GROB . RAZGLEDAVAMO I VELEBNI STADION MARAKANA . Slobodno poslijepodne za šetnju po boemskoj SKADARLIJI. Noćenje.


  3. dan: BEOGRAD, NOVA 2012.
  Doručak. Slobodan dan za šetnju i razgledavanje. Pripreme za novogodišnji doček. Doček Nove 2012. na ulicama i trgovima Beograda ili u nekom od brojnih barova, splavova. Noćenje.


  4. dan: BEOGRAD, ZAGREB
  ZAGREB Doručak. Šetnja gradom i uživanje u novogodišnjem Beogradu. Odlazak iz Beograda u ranim popodnevnim satima... Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video), 3 noćenja s doručkom u HOTELU N 3* www.hotel-n.rs, razgledavanja prema programu, stručno vodstvo i organizaciju puta.


   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativna tradicionalna balkanska večera 15 €, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.


   Napomena
   HOTEL N 3* www.hotel-n.rs