Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina na Azurnoj obali 2017 - 4 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB/RIJEKA  - SIRMIONE -  CANNES

  Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-505 u 05:30 sati, Karlovac 06:15 sati  sa stajališta Petrol kod naplatnih kućica (obavezna prijava prilikom rezervacije)  i sa stajališta Vrata Jadrana u 08:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak na obalu jezera Garda u slikovito mjesto Sirmione. Šetnja uz obalu jezera do srednjovjekovne utvrde Scaligera. Nastavak putovanja panoramskom cestom iznad Ligurske rivijere preko Savone, Sanrema - “rivijere cvijeća” - do francuske granice. Smještaj u hotel u Cannesu. Noćenje.

  2. DAN | CANNES  I  IZLET GRASSE I ST. PAUL DE VENCE

  Doručak. Razgled Cannesa, mondenog ljetovališta Azurne obale: šetnja uskim uličicama starog grada – posjet slikovitoj tržnici s ponudom provansalskih začina, mirisa i okusa Mediterana, tipičnih suvenira- šarenih stolnjaka i keramike - vrijeme za fotografiranje ispred Festivalske palače ili za šetnju otmjenom trgovačkom ulicom Rue d Antibes. Odlazak prema gradiću Grasse, svjetskoj prijestolnici parfema. Posjet tradicionalnoj parfumeriji uz prikaz izrade parfema i mogućnost kupovine. U nastavku kratka  vožnja do mjesta St. Paul de Vence, jednog od najljepših sela Provanse, inspiracije slikara i umjetnika. Šetnja srednjovjekovnim uličicama punim umjetničkih ateljea, radionica keramike i tipičnih provansalskih trgovina. Povratak u Cannes. Moguć odlazak na doček Nove godine na gradskim ulicama i trgovima (organizacija dočeka Nove godine je u nadležnosti gradskog turističkog ureda). Noćenje.

  3. DAN | IZLET NICA – MONACO – MONTE CARLO  SRETNA NOVA GODINA!

  Doručak. Vožnja uz Azurnu obalu. Posjet Nici, jednom od najvažnijih gradova juga Francuske. Razgled stare jezgre Nice pješice: tržnica cvijeća Cours Saléya - katedrala sv. Reparate - slavno šetalište Promenade des Anglais - Trg Massena. Slobodno vrijeme za  ručak i šetnju starim gradom ili uz more uz dugu plažu i otmjene slavne palače europske aristokracije. Nica je smještena na slikovitom položaju u polukružnom zaljevu okružena nasadima palmi i raskošnim parkovima. Nastavljamo izlet vožnjom slavnom panoramskom cestom Moyenne Corniche do kneževine Monaco. Šetnja od Oceanografskog muzeja uz vrtove Alberta I. do katedrale sv. Nikole i kneževe palače te posjet Monte Carlu  i slavnom trgu  s kockarnicom, parkovima i hotelima. Povratak u hotel u Cannesu. Noćenje.

  4. DAN | MENTON - RIJEKA/ZAGREB

  Doručak. Odjava iz hotela te vožnja autobusom do ljetovališta Menton  uz samu talijansku granicu, nekadašnjeg prebivališta poznatih umjetnika i jednog od najljepših mjesta rivijere s dugom plažom i promenadom uz more. Kratki obilazak uključuje šetnju „promenadom sunca“ uz gradsku vijećnicu, tipičnu provansalsku tržnicu do crkve sv. Mihovila u starome gradu. Slobodno vrijeme za kavu i kupovinu. Menton  je poznat po velikim parkovima i nasadima limuna i naranči, u njemu možete kupiti liker od najpoznatijih mentonskih limuna, sapune i toaletne vodice s mirisom limuna, šarene provansalske stolnjake, mirišljave jastučiće s lavandom ili možete pojesti sladoled u nekoj od najboljih slastičarnica Azurne obale. Odlazak iz Mentona u kasnim jutarnjim satima. Povratak kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, te dolazak u Rijeku/Zagreb u kasnim večernjim satima.

  BP-79216

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 2/3* na Azurnoj obali u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom, razgledavanja prema programu, 

   pratitelja tijekom putovanja, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)., doplata za jednokrevetnu sobu -750 kn, putno osiguranje

   POPUSTI

   Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 20% popusta.

   NAPOMENA

   Organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd. Organizator rezervira pravo izmjene redoslijeda razgleda i obilazaka pod anima ovisno o prmetnoj situaciji i javnim događanjima.

   Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

   Za  državljane RH viza za Italiju i Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

   Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

   Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.

   Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

   Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.