Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova godina u Sarajevu - 3 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  GARANTIRANI POLAZAK

  Smještaj u hotelu BOSNIA 4* u srcu Sarajeva!

  1. DAN | ZAGREB - SARAJEVO

  Polazak autobusa u 06.00h, s autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja s usputnim odmorima do Sarajeva. Smještaj u hotel. Slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: mostovi Sarajeva – Baščaršija - Begova džamija - Gazi Husrev-begova džamija - Careva džamija – Biblioteka – Katedrala – Sinagoga... Kraće slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

  2. DAN | SARAJEVO

  Doručak. Odlazak autobusom do Vrela Bosne (doplata za ulaznicu) – jedinstvenog prirodnog ambijenta izvora rijeke Bosne podno planine Igman. Šetnja stazicama uz potoke, uživanje u prirodi. Nastavljamo autobusom do Tunela Spasa (doplata za ulaznicu), jedine veze sa „vanjskim“ svijetom za vrijeme okupacije grada, gdje ćemo čuti priču o ratnom Sarajevu i borbi za preživljavanje. Vožnja do centra i Baščaršije. Slobodno vrijeme za vlastite programe, ćevape, kafu ili uživanje u kolačima... Poslijepodne slobodno za pripreme za najluđu noć u godini. Doček na ulicama grada ili individualno uz večeru u jednom od restorana na Baščaršiji.                       

  SRETNA NOVA 2017. GODINA!

  3. DAN | SARAJEVO - ZAGREB

  Doručak. Slobodno prijepodne za šetnju i uživanje u novogodišnjem ugođaju Sarajeva. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Vožnja prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

  AZ-410116

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu BOSNIA 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 2 noćenja s doručkom, razglede prema programu, stručnog vodiča tijekom putovanja, razgled Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča, jamčevinu i organizaciju putovanja

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Ulaznice u kulturno-povijesne spomenike, tunel Spasa 10 KM, Vrelo Bosne 2 KM, putno osiguranje, obroke drugačije od navedenih.

   DOPLATA

   Doplata za jednokrevetnu sobu: 160 kn

   Cijena je rađena na bazi 40 putnika

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

   Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.

   Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo Vam uplatu putnog osiguranja.