Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova Godina u Krakowu 2016 - 4 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | 30.12. | ZAGREB – BRNO – KRAKOW

  Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb u 5:00. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Austriju s pauzama za odmor. U ranijim popodnevnim satima, ubrzo nakon ulaska u Češku dolazimo do drugog po veličini češkog grada – Brna. Pauza za kratko upoznavanje grada pješice. Vidjeti ćemo odlično očuvanu povijesnu jezgru Brna sa prekrasnom katedralom Sv. Petra i Pavla. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Preporučamo posjet gradskom muzeju sa poznatim zatvorom „Kasemata" - jedno od najposjećenijih atrakcija u Brnu. Nekada je slovio kao najokrutniji zatvor Habsburške monarhije. Proći ćemo i kraj Redute, najstarijeg narodnog kazališta u srednjoj Europi, gdje je svirao i jedanaestgodišnji Mozart. Kasno popodne nastavljamo prema Krakowu. Po dolasku u Krakow u večernjim satima, smještaj u hotel. Večernja šetnja gradom u pratnji pratitelja putovanja. Noćenje.

  2. dan | 31.12. | KRAKOW – WIELICZKA - KRAKOW

  Doručak. Razgled grada: Trg glavne tržnice, glavni trg grada i drugi po veličini u Europi nakon Trga sv. Marka u Veneciji, Florijanova vrata, utvrda Barbican, toranj i crkva sv. djevice Marije, poznate po svom oltaru i zvuku trube svakog sata. Kratko slobodno vrijeme. Predlažemo odlazak do Wielicke, najvećeg rudnika soli u Europi. Razgled rudnika i muzeja uz pratnju vodiča. Rudnik krase prekrasne dvorane u kojima se nalaze razne skulpture od soli, podzemne kapele, restorani i koncertna dvorana. Povratak u Krakow te slobodno vrijeme, te pripreme za novogodišnju noć. Doček Nove godine na poznatim gradskim trgovima ili u nekom od mnoštva restorančića i klubova. SRETNA NOVA GODINA!!!

  3. dan| 01.01. | KRAKOW

  Doručak. Nastavak razgleda grada u pratnji lokalnog vodiča. Krakow, grad savršeno očuvanog arhitektonsko umjetničkog bogatstva, na listi je svjetske baštine UNESCO-a, jedan od centara kulture, religije i znanosti ovog dijela Europe. Odlazak na brdašce Wawel gdje se nalaze Kraljevski dvorac, jedna od najljepših renesansnih palače Europe, i katedrala, mjesto krunjenja i posljednje počivalište poljskih kraljeva. Odlazak do poznate židovske četvrti Kazimierz.  Slobodno poslijepodne u Krakowu.  Noćenje.

  4. dan | 02.01. | KRAKOW - BRATISLAVA - ZAGREB

  Doručak. Odlazak iz Krakowa i vožnja prema Slovačkoj. Posjet najmlađoj europskoj prijestolnici - Bratislavi. Razgled započinjemo odlaskom do Dvorca koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km ), Mađarska (13 km ) i Slovačka. Razgled ostalih znamenitosti: vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, najistaknutija gotička građevina iz 14. stoljeća, Glavni Trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Narodno kazalište... Šetnja prekrasno okićenim gradskim trgovima. Nastavak vožnje preko Austrije i Slovenije do Zagreba. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

  MT-151215

  GARANTIRANI POLAZAK !

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu, sve razglede prema programu, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s doručkom, licenciranog turističkog pratitelje – vodstvo tijekom cijelog putovanja, razgled Krakowa u pratnji lokalnog vodiča, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Doplatu za jednokrevetnu sobu 450 kn, ulaznica za kulturno povijesne spomenike koji se posjećuju, izlet autobusom do rudnika soli Wielicka + ulaznica (odrasli 20 eur / djeca 17 eur  ), večera u tipičnom poljskom restoranu u Krakowu sa domaćim specijalitetima 17 EUR, ručak u tipičnom slovačkom restoranu  18 EUR.

   POPUSTI

   Dijete do 12 godina sa dvije odrasle osobe, na pomoćnom ležaju – popust 150,00 kn, stariji od 12 na pomoćnom ležaju – popust 100,00 kn.

   Minimalni broj putnika: 40