Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Dubai (AT15-10|11)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   • Dubai (AT15-10|11)
    Dubai (AT15-10|11)
    Dubai (AT15-10|11)
    Dubai (AT15-10|11)
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Putovanje u Dubai

   1.dan | ZAGREB – BEČ  – DUBAI 
   Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci „Pleso“. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Beču u 8.20 sati na liniji OS682 (Austrian Airlines). Nakon slijetanja, nastavak leta prema Dubaiju u 13.30 sati na liniji OS839 (Austrian Airlines). Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Dubai predviđen je u 21.10 sat po lokalnom vremenu. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

   2. dan | DUBAI
   Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaia. Odlazak do prvog sagrađenog umjetnog otoka u obliku palme u Dubaiu, vožnja do hotela Atlantis i kratko zaustavljanje za fotografiranje. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Vožnja autobusom prema džamiji Jumeirah i razgled džamije izvana. Odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet muzeju starog Dubaija u kojem se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak putovanja kroz zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. Povratak u hotel. Noćenje.

   3. dan | DUBAI - ABU DHABI - DUBAI
   Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova u svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabia. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima. Noćenje u hotelu.

   4. dan | DUBAI
   Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari (uz doplatu). Zalazak sunca na crvenim dinama uz večeru u autentičnom ambijentu - u beduinskom kampu i orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama. Povratak u hotel. Noćenje.

   5. dan | DUBAI
   Doručak. Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodan dan. Preporučujemo (uz doplatu) posjet uz doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotelu Burj Al-Arab (7 zvjezdica), jednom od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenom u obliku jedra ili pak u večernjim satima prije transfera u zračnu luku, odlazak na fakultativno krstarenje brodom (Dhow Cruise) po zaljevu Dubaija s uključenom večerom (uz doplatu). Organizirani prijevoz do zračne luke Dubai.

   6. dan | DUBAI – BEČ - ZAGREB
   Po dolasku u zračnu luku prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Beču u 1.50 sati na liniji OS840 (Austrian Airlines). Dolazak u Beč u 5.55 sati. Nastavak leta u 6.45 sati na liniji OS681 (Austrian Airlines) te dolazak u Zagreb u 7.40 sati. Završetak putovanja.

   Provjerite i naše ostale ponude za putovanja na Bliski istok: Putovanje u Istanbul, Putovanje u Tursku, Putovanje Turska, Put u Tursku iz Splita.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • Cijena uključuje
    Prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Dubai – Zagreb u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 4* na osnovu 4 noćenja s doručkom, organizirani prijevoz od zračne luke Dubai do hotela i obratno, poludnevni organizirani razgled Dubaia, stručnog pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, putno zdravstveno osiguranje, trošak organizacije i jamčevinu.

    Cijena ne uključuje
    Zrakoplovne pristojbe, vizu, napojnice, fakultativne sadržaje, smještaj, obroke i usluge drugačije od navedenih, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“, osiguranje od otkaza.

    Obavezne doplate
     
    Zrakoplovne pristojbe 2.390 kn - plaćanje kod rezervacije putovanja; trošak vize - od 650 kn - plaćanje kod rezervacije putovanja; napojnice za lokalne vodiče i vozače (30 USD - plaćanje na licu mjesta).

    Fakultativni izleti

    Krstarenje brodom uz večeru (Dhow Cruise) - 360 kn
    Abu Dhabi city tour - 380 kn
    Pustinjski Jeep safari - 450 kn

    Minimalni broj putnika za fakultativne izlete: 10

    Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

    NAPOMENE
    Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas pridržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa. Kategorizacija smještaja u Dubaiju odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda.

    VIZA

    Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) – kod prijave potrebno priložiti: skeniranu putovnicu u boji, skeniranu fotografiju na bijeloj podlozi u boji (dimenzija 4.3 x 5.5), ispunjen formular za izdavanje vize. Putovnica treba vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE.

    MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15