Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Izrael - 8 dana

  Termini:
  16.10.2017
  Trajanje:
  8 Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov, Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  7.990,00 KNCijena od 7.590,00 KN
  Po osobi
  • Izrael - 8 dana
   Izrael - 8 dana
   Izrael - 8 dana
   Izrael - 8 dana
  Stranica za ispis
  Akcija: First Minute popust za rezervacije do 60 dana prije polaska!

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB -  TEL AVIV

  Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Polijetanje posebnog zrakoplova prema Tel Avivu u 21:40 sati na liniji LY 5184.

  2. DAN | TEL AVIV - NETANYA (okolica) -  CEZAREA - HAIFA - NAZARET - TIBERIJADA

  Predviđeni dolazak u Tel Aviv je u 1:55 sati po lokalnom vremenu,  nakon carinskih formalnosti slijedi vožnja do sredozemne obale u Netanyi. Smještaj u hotel i noćenje. Doručak i odjava iz hotela. Vožnja do Cezareje i razgled arheološkog blaga uz sredozemnu obalu. Zaustavljanje u zelenom mjestu Haifa koje se prostire u podnožju planine Karmel. Razgled grada s predivnim parkom Bahai (izvana).  Nastavak puta prema Galilejskom jezeru sa zaustavljanjem u Nazaretu gdje ćete posjetiti najveću baziliku na Bliskom Istoku. Prema predaji upravo je tu, u Nazaretu, arkanđeo Gabriel najavio dolazak Isusa Djevici Mariji. U večernjim satima dolazak u hotel u Tiberijadi kraj Galilejskog jezera. Večera i noćenje.  

  3. DAN | TIBERIJADA -  KAFARNAUM -  TABHA -  BRDO BLAŽENSTVA -  TIBERIJADA (70 km)

  Doručak. Odlazak u posjet Kafarnaumu, Isusovom gradu i obilazak ostataka naselja od prije dvije tisuće godina. Nastavak puta do Tabhe gdje je Isus uprizorio svoja čuda umnoženja kruha i ribe. Nastavak razgleda uz Galilejsko jezero posjetom Brda Blaženstva na kojem se nalazi interesantna crkva iz 20. stoljeća. Zatim vožnja kroz Golansku visoravan do Cezareje Filipove, u kojoj se nalazi jedan od izvora rijeke Jordan. Povratak u hotel u Tiberijadi, večera i noćenje.

  4. DAN | TIBERIJADA -  DOLINA JORDANA -  BETLEHEM (184 km)

  Doručak. Vožnja  dolinom rijeke Jordan do mjesta Bet Shean gdje ćete razgledati ostatke grčko - rimskog gradića sa izvrsno očuvanim rimskim amfiteatrom. Nastavak puta u Bet Alfa gdje ćete razgledati podne mozaike iz 6. stoljeća. Zaustavljanje radi osvježenja u oazi Nacionalnog parka ispod gore Gilboo. Nastavak vožnje uz rijeku Jordan prema jugu, kroz slikoviti kanjon Wadi Quilt i dolazak u Jeruzalem, glavni grad Izraela koji leži na visoravni istočnih padina masiva Judeje. Smještaj u hotelu u Betlehemu. Večera i noćenje.

  5. DAN | BETLEHEM – JERUZALEM - BETLEHEM

  Doručak. Odlazak u cjelodnevni razgled Jeruzalema, grada kojeg dijele kršćani, židovi i muslimani. Posjet staroj gradskoj jezgri  s muslimanskom, armenskom, židovskom i kršćanskom četvrti, zatim Maslinskoj gori, Getsemanskom vrtu, starome djelu Jeruzalema s križnim putem, crkvi Božjega groba, Zidu plača sa židovskim i muslimanskim dijelom. Nakon razgleda povratak u hotel, večera i noćenje.

  6. DAN | BETLEHEM

  Razgled Betlehema i obilazak crkve Isusova rođenja koja je jedna od najstarijih crkava u svijetu, u kojoj se do današnjih dana vrši služba Božja. Sagrađena je nad špiljom Isusova rođenja. Večera i noćenje u Betlehemu ili Jeruzalemu.

  7. DAN | BETLEHEM (MRTVO MORE — KUMRAN — MASSADA) (296 km)

  Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u Massadu. Vožnja preko jeruzalemskih brežuljaka prema Mrtvome moru. Posjet Kumranu gdje su pronađeni slavni „kumranski rukopisi“. Obilazak muzeja i arheoloških lokaliteta. Vožnja uz Mrtvo more do Massade koja je ponos i simbol židovstva. Gondolom ćete se popeti na vrh, razgledati arheološki prostor, odakle se rasprostire predivan pogled na cijelo područje Mrtvog mora, pustinju Judeju i Moabske gore na istočnoj strani Mrtvog mora. Povratak gondolom do autobusa. Kraća vožnja do obale gdje ćete okusiti najslanije more na svijetu. Bude li toplo i lijepo vrijeme, iskoriste ga za kratko kupanje, jer se dugo kupanje ne preporuča radi visokog saliniteta vode. Povratak u hotel, večera i noćenje.

  8. DAN | BETLEHEM — TEL AVIV — ZAGREB

  Doručak. Organizirani prijevoz u zračnu luku i polijetanje zrakoplova iz Tel Aviva prema Zagrebu u 17:55 sati. Dolazak u Zagreb u 20:35 sati po lokalnom vremenu.

  AT-125217

  GARANTIRANI POLAZAK

  Rezervacije

  Odaberite termin

  • 7,990.00 KN
   7,590.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Izrael, Betlehem

   Dvokrevetna soba, Hoteli 3*, Noćenje i obroci prema programu putovanja
   16.10.2017 - 23.10.2017
   Dvokrevetna soba
   Akcija: First Minute popust za rezervacije do 60 dana prije polaska!
  • 9,840.00 KN
   9,440.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Izrael, Betlehem

   Jednokrevetna soba, Hoteli 3*, Noćenje i obroci prema programu putovanja
   16.10.2017 - 23.10.2017
   Jednokrevetna soba
   Akcija: First Minute popust za rezervacije do 60 dana prije polaska!

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov
  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Tel Aviv – Zagreb na ekonomskoj klasi, sve transfere prema programu, 7 noćenja, 6 polupansiona i 1 noćenje s doručkom u hotelima 3*, lokalnog vodiča, razglede i ulaznice (Kafarnaum, Caesarea, Tabha, Beit Shean; Massada i žičara, Qumran), pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Stavke koje su navedene kao nadoplate, putno osiguranje (preporučujemo) i osiguranje od otkaza, dodatne usluge.

   OBAVEZNE DOPLATE

   Zrakoplovne pristojbe 1.290 kn, osnovne napojnice 52 eur (uobičajene i očekivane  napojnice od strane vozača, lokalnih vodiča, nosača prtljage, recepcionera – koje pratitelj putovanja za Vas plaća na licu mjesta.) Plaćanje ovih doplata je pratitelju putovanja na licu mjesta.

   DOPLATA

   Doplata za jednokrevetnu sobu                1.850 kn

   VIZA

   Nije potrebna.

   Minimalan broj putnika: 15

   Napomene

   Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od dana ulaska u Izrael. Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Obavijest o putovanju dobit ćete najkasnije 3 dana prije polaska. Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Izraela i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

   Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima i praznicima. Organizator putovanja da će se program izvesti u cijelosti.

   Samo kupanje u Mrtvom moru je besplatno, no naši putnici se kupaju na uređenom hotelskom kupalištu gdje postoji mogućnost da se presvučete i istuširate (što je nužno nakon kupanja u moru s velikom koncentracijom soli). Takve uređene plaže nalaze se samo pored hotela koji zaračunavaju ulaznicu svima koji nisu gosti tog hotela.