Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Rusija: St. Petersburg i Moskva (AT20-10|11)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB - MOSKVA - ST.PETERSBURG
  Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za St.Petersburg preko Moskve na liniji SU166 u 13:45 sati. Dolazak u Moskvu u 18:40 sati. Nastavak leta na liniji SU028 za St.Petersburg u 20:20 sati. Dolazak u St.Petersburg u 21:50 sati. Organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

  2. dan | ST. PETERSBURG
  Doručak. Odlazak na razgled grada: Petrova i Pavlova utvrda s crkvom sv. Petra i Pavla u kojoj se nalazi grobnica carske porodice Romanov, Ljetna palača i ljetni vrt, katedrala sv. Izaka, Plavi most, Nevsky prospekt. Tijekom razgleda odlazak na ručak koji je uključen u cijenu. Povratak u hotel. noćenje.

  3. dan | ST. PETERSBURG
  Doručak. Odlazak u razgled Ermitraža, jednog od vodećih svjetskih muzeja. Muzej se sastoji od nekoliko raskošnih palača i zbirke od preko tri milijuna umjetničkih djela iz cijelog svijeta kao što su Titian, Raffaelo, Rembrandt, Rubens, Monet i dr. Nakon razgleda muzeja slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo (uz doplatu) odlazak u Peterhof, ruski Versailles, poznat po palači i parku, fontanama sa savršenim vodenim kaskadama smještenim u centru parka okruženog romantičnim vrtovima rokoko stila. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan | ST. PETERSBURG - PUSHKIN (Carsko selo)
  Doručak. Odlazak do mjesta Pushkin, nekadašnje ljetne rezidencije ruskih careva, udaljenog otprilike 25 km od St. Petersburga. Slijedi razgled raskošne palače Katarine Velike sa čuvenom jantarskom sobom, dvorane optočene zrcalima, slikama i pozlatom, koja je nakon Oktobarske revolucije pretvorena u muzej. Povratak u St. Petersburg i odlazak do željezničke stanice. Vožnja SAPSAN vlakom za Moskvu. Dolazak u Moskvu, organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

  5. dan | MOSKVA
  Doručak. Odlazak u cjelodnevni panoramski i pješački razgle ruske prijestolnice koja je prije 850 godina izrastao iz malenog gradića na obali rijeke Moskve u desetmilijunski grad. Tijekom razgleda odlazak na ručak u lokalni restoran (uključeno u cijenu programa). Vožnja starim i novim gradskim ulicama i razgled najpoznatijih znamenitosti izvana: Crveni trg s veličanstvenom katedralom sv. Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej, kazalište Boljšoj. Povratak u hotel, smještaj i noćenje.

  6. dan | MOSKVA
  Doručak. Odlazak u razgled Kremlja, dvorca-utvrde s 20 tornjeva i nekadašnjoj rezidenciji ruskih careva i patrijarha. Danas je Kremlj simbol Ruske federacije (ulaznica uključena u cijenu razgleda). Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnja do ulice Arbat i ručak u lokalnom restoranu (nije uključen u cijenu). Povratak u hotel, noćenje.

  7. dan | MOSKVA - ZAGREB
  Doručak. Organizirani transfer do zračne luke u Moskvi i prijava na let za Zagreb na liniji Su 165 u 11:35 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:35 sati. Završetak putovanja.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz zrakoplovom na ekonomskoj klasi Zagreb - Moskva, St. Petersburg - Zagreb, kartu za vlak St. Petersburg - Moskva, ekonomska klasa, smještaj u hotelima 3* na osnovi 3 noćenja s doručkom u St. Petersburgu, 3 noćenja s doručkom u Moskvi, razgled Moskve i St. Petersburga s uključenim ručkom i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja, lokalnog vodiča, pratitelja putovanja, garantno pismo izdano na ime svih putnika, koji su hrvatski državljani (grupno) koje ima svojstvo turističke vize za jednokratan posjet Rusiji, trošak organizacije putovanja, putno zdravstveno osiguranje.

   Cijena ne uključuje
   Zrakoplovne pristojbe 740 kn, dodatne obroke, prijenos prtljage, usluge koje nisu navedene u programu, osiguranje od otkaza, osobne troškove te sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

   Obavezne doplate
   Pristojbe zračnih luka 740 kn, napojnice za vodiča 20 EUR po osobi - plaćanje na licu mjesta.

   Ostale doplate
    - doplata za večere u hotelu u St. Petersburgu i u Moskvi, cijena po osobi 915 kn
   - izlet u Peterhof (St. Petersburg); 510 kn, minimum 10 osoba prijavljenih, uključena ulaznica, prijevoz i vodič
   - galerija Tretjakov (Moskva); 240 kn, minimum 10 osoba prijavljenih, uključena ulaznica, prijevoz i vodič
   - metro tura i Arbat; 80 kn, minimum 10 osoba prijavljenih, vožnja kroz najpoznatije stanice u metrou s vodičem i šetnja kroz zonu Arbat