Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Kina - 11 dana

  Termini:
  29.03.2018, 26.04.2018
  Trajanje:
  11 Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov, Autobus, Vlak
  Odaberite termin i rezervirajte
  7.390,00 KNCijena od 6.990,00 KN
  Po osobi
  • Kina - 11 dana
   Kina - 11 dana
   Kina - 11 dana
   Kina - 11 dana
  Stranica za ispis
  Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB – ISTANBUL 

  Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta i podjela putnih dokumenata. Prijava na let za Istanbul na liniji TK 1056 (Turkish Airlines) s polaskom u 20.10 sati. Dolazak u Istanbul u 23.20 sati i nastavak leta za Peking na liniji TK 20 s polaskom u 01.25 sati. Noćni let. Obroci tijekom leta.

  2. DAN | PEKING

  Dolazak u Peking je predviđen u 15.25 sati. Odlazak u restoran na večeru te do ulice Wangfujing gdje možete isprobati lokalne specijalitete kao što su škorpioni, dudov svilac i sl.. Odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.

  3. DAN | PEKING – VELIKI KINESKI ZID – PEKING

  Nakon doručka, odlazak na cjelodnevni izlet sjeverno od grada do jednog od svjetskih čuda – velikog Kineskog zida dugog gotovo 8.000 kilometara, građenog tijekom punih 20 stoljeća (1987. godine zid je uvršten na listu svjetske baštine UNESCO-a). Organizirani ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Nakon ručka, razgled grobnica dinastije Ming te šetnja duž Svetog puta s divovskim mramornim likovima životinja i ljudi koji čuvaju grobno područje careva navedene dinastije. Vožnja prema Olimpijskom selu te kraće zaustavljanje radi fotografiranja kod Olimpijskog stadiona, poznatog i kao "Ptičje gnijezdo" i „Vodene kocke“. Večera u lokalnom restoranu - danas ćemo probati najpoznatije kinesko nacionalno jelo - Pekinšku patku. Povratak u hotel, noćenje.

  4. DAN | PEKING – XIAN vlakom

  Nakon doručka, odlazak do najvećeg trga na svijetu - Tiananmen, koji zauzima oko 40 hektara površine, a potom i razgled Zabranjenog grada, nekadašnje carske palače dinastija Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama koji se prostire na više od 720.000 m2. Slijedi odlazak do hrama Nebeskog mira, mjesta na kojem su kineski carevi štovali boga neba i prinosili žrtve. Večera u lokalnom restoranu te odlazak prema željezničkom kolodvoru i ukrcaj na vlak za Xian, staru prijestolnicu Kine i početnu postaju Puta svile. Noćna vožnja u spavaćim kolima turističke kategorije. Svaka kabina sadrži 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.

  5. DAN | XIAN

  Po dolasku, odlazak u hotel na doručak. Slijedi odlazak na izlet do mauzoleja Qin Shi Huang Di, prvog cara koji je objedinio Kinu i graditelja do danas najvećeg poznatog grobničkog kompleksa na svijetu. Ovdje  je pronađeno 6.000 unikatnih  glinenih statua ratnika i konja. Povratak u Xian. U poslijepodnevnim satima posjet pagodi Velike divlje guske okruženom budističkim svetištem i suvremenom replikom grada iz vremena dinastije Tang. Odlazak do obližnjeg dinamičnog gradskog bazara gdje se na nevjerojatan način sudara staro i novo. Večera. Nakon večere predlažemo odlazak na Tang Dynasty Show (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.

  6. DAN | XIAN – HANGZHOU   zrakoplovom

  Doručak i odjava iz hotela. Posjet gradskim zidinama koje slove za jedne od najbolje očuvanih u Kini, te odlazak na razgled neobične gradske džamije. Slijedi transfer do zračne luke te prijava na let za Hangzhou, poznatog po svojoj bogatoj povijesti i pitoresknom krajoliku. Ovaj grad je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Kini, a nosi nadimak „Raj na zemlji“. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

  7. DAN | HANGZHOU  - SUZHOU  

  Doručak. Razgled grada: pagoda Šest harmonija, posjet hramu Lingyin i vožnja čamcem po Zapadnom jezeru. Na kraju ćemo posjetiti i plantažu zelenog čaja. Vožnja prema povijesnom gradu Suzhou poznatom po kanalima, mostovima, proizvodnji svile, a posebice po najvećoj koncentraciji vrtova u Kini od kojih su mnogi zaštićeni na listi UNESCO-a. Smještaj u hotel, večera, noćenje.

  8. DAN | SUZHOU – SHANGHAI

  Doručak. Dan ćemo započeti posjetom jednom od najpoznatijih vrtova, a potom otići na vožnju brodom po 1.500 godina starom Carskom kanalu. Slijedi posjet Muzeju svile i tvornici gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom proizvodnje svile (mogućnost kupnje proizvoda od svile). Vožnja prema Shanghaiu. Po dolasku, odlazak na krstarenje rijekom Hunagpu sa prekrasnim pogledom na kolonijalnu četvrt Bund i futuristički Pudong sa nekim od najviših nebodera na svijetu. Večera. Smještaj u hotel i noćenje.

  9. DAN | SHANGHAI

  Nakon doručka, odlazak na razgled Shanghaia: razgled Hrama Bude do Žada - najznačajnijeg gradskog svetišta. Nastavak do Vrtova sreće mandarina Yu (vrt je remek djelo kineske parkovne arhitekture). Slobodno vrijeme za osobne programe (mogućnost kupovine ili posjete nekom od gradskih muzeja). Večera. Predlažemo odlazak na svjetski poznati akrobatski show (uz doplatu). Noćenje.

  10. DAN | SHANGHAI – ISTANBUL

  Doručak. Slobodan dan za individualne programe, kupovinu i šetnju najpoznatijom trgovačkom i shopping ulicom Nanjing. Preporučamo odlazak i uspon na jedan od najviših nebodera na svijetu (uz doplatu). Večera. Organizirani transfer u zračnu luku i prijava na let za Istanbul na liniji TK 27 s polaskom u 22.35 sati. Noćni let. Obroci za vrijeme leta.

  11. DAN |  ISTANBUL – ZAGREB

  Po dolasku u Istanbul u 05.20 sati, nastavak putovanja za Zagreb na liniji TK 1053 s polaskom u 07.20 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 08.35 sati po lokalnom vremenu.

  AZ-3110117

  Rezervacije

  Odaberite termin

  • 7,390.00 KN
   6,990.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Kina, Peking

   Dvokrevetna soba, Hoteli 4*, Noćenje i obroci prema programu putovanja
   29.03.2018 - 08.04.2018
   Dvokrevetna soba
   Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov
  • Autobus
  • Vlak

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji u ekonomskoj klasi prema programu, transfere autobusom prema programu, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (doručak u hotelima, večere u lokalnim restoranima prema programu), ručak na cjelodnevnom izletu do Kineskog zida, prijevoz noćnim vlakom u spavaćim kolima s četiri ležaja Peking-Xian, unutanji let Xian - Hangzhou, razglede i ulaznice za lokalitete prema programu, pratnju lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, organizaciju i pripremu putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Zrakoplovne pristojbe i naknade koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 3.090 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, vizu za Kinu (280 kn ukoliko se ishodi redovnim putem, minimum 7 dana se čeka na putovnicu, za žurno ishođenje cijena je 480 kn), piće uz obroke, napojnice lokalnim davateljima usluga (35 EUR po osobi – plaćanje na licu mjesta), osobne troškove, putno osiguranje (preporučamo).

   DOPLATE

   Doplata za jednokrevetnu sobu      1.590 kn

   Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe          3.090 kn

   FAKULTATIVNE DOPLATE (prijava i uplata isključivo u agenciji prilikom uplate aranžmana):

   Akrobatski show u Shanghaiu: 160 kn

   VIZA

   Potrebna 1 fotografija, ispunjeni obrazac, putovnica. Veleposlanstvo je u Zagrebu. Ovisno o popunjenosti grupe, a najkasnije 14 dana prije polaska, putnik će biti obaviješten da dostavi putovnicu i ostalu dokumentaciju agenciji radi viziranja.

   Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

   Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja odgovornog organizatora

   NAPOMENE

   Redoslijed obilazaka je podložan promjenama prema procjeni pratitelja putovanja.

   Avio kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

   Minimalni broj prijavljenih putnika: 20

   PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana prije puta

   Odgovorni organizator: AZURTOURS d.o.o., ID-HR-AB-01-080326927. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Aviokompanija zadržava pravo promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne preuzima odgovornost. Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo uplatu putnog osiguranja.