Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

   Radno vrijeme
   Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
   Sub., Ned. i Praznik:
   Ne radimo.

   Kuba - Uskrs (K17312)

   Termini:
   Trajanje:
   Dana
   Prijevoz:
   Zrakoplov
   Odaberite termin i rezervirajte
   Cijena od KN
   Po osobi
   Stranica za ispis

   Program putovanja

   Uskrs na Kubi 2012

   1. dan | Zagreb - Pariz - Havana
   Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci kod šaltera za međunarodne polaske u 04:30 sati. Polet zrakoplova Air France za Pariz u 05:50 sati sa dolaskom u Pariz u 07:55 sati. Nastavak leta zrakoplovom kompanije Air France na letu AF 474 za Havanu u 13:30 uz služenje hrane i pića tijekom leta. Dolazak u Havanu u 18:35 sati po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

   2. dan | Havana
   Nakon doručka, vožnja simpatičnim Coco taxi-jima do Trga Revolucije gdje se nalazi poznati mural sa likom Che Guevare. Potom, odlazak autobusom do tvornice ruma gdje možete saznati sve o postupku proizvodnje ovog nacionalnog kubanskog pića. U nastavku razgled znamenitosti stare i nove Havane (Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja, El Capitolio…). Havana nudi šarenilo i raznolikost suvenira na tržnicama, plesno raspoloženje u gotovo svakom bistrou s lokalnim izvođačima vrućih ritmova salse, mamba, rumbe,… šetnja kroz kolonijalni dio Havane (proglašen svjetskim kulturnim spomenikom od strane UNESCO-a) gdje se mogu vidjeti brojne tvrđave, palače i spomenici… Ručak u popularnom restoranu. Nastavak razgleda grada autobusom. Povratak u hotel. Navečer, predlažemo odlazak u Cabaret Tropicana (uz doplatu) u kojem mnoštvo plesača u spektakularnom showu dočarava bogatstvo kubanske glazbe i plesa. Noćenje.

   3. dan | Havana - Pinar del Rio - Havana
   Nakon doručka, odlazak na izlet u Pinar del Rio – najzapadniju kubansku regiju, poznatu po uzgoju duhana. Po dolasku, posjet tvornici cigara, gdje ćete se moći upoznati sa postupkom izrade ovog karakterističnog kubanskog proizvoda. Mogućnost kupnje. Nastavak vožnje za Vinales. Po dolasku, kraći razgled grada. Potom, odlazak na vidikovac “Los Jazmines” odakle se pruža nezaboravan pogled na dolinu. Slijedi odlazak do Prehistorijskog murala naslikanog na stijeni. Slobodno vrijeme za fotografiranje. Slijedi posjet Indijanskoj špilji unutar koje teče rječica. Ručak u obližnjem restoranu i potom povratak u hotel. Navečer mogućnost organizirane večere u poznatom restoranu LA BODEGITA DEL MEDIO ili EL FLORIDITA (uz doplatu). Noćenje.

   4. dan | Havana
   Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje Havane i uživanje u jedinstvenom ugođaju što ga ovaj grad pruža. Navečer predlažemo odlazak u neki od brojnih barova sa plesom i živom kubanskom glazbom. Noćenje.

   5. dan | Havana - Varadero
   Nakon doručka, vožnja autobusom prema Varaderu. Usputno zaustavljanje u Hemingwayevu muzeju. Razgled kuće (izvana) Finca Vigia u kojoj je ovaj poznati pisac boravio. U parku pored kuće nalazi se i njegov brod Pilar. Odlazak do sela Cojimar. Nakon kraće šetnje, koktel u restoranu “La Terraza” kojeg je Hemingway često posjećivao. Nastavak putovanja prema Varaderu uz zaustavljanje na vidikovcu kod mosta Bacunayagua gdje možete uživati u pogledu i probati poznati kubanski koktel “Pina Colada” (doplata). Po dolasku u Varadero, smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

   6 - 7. dan | Varadero
   Slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama ili odlazak na neki od brojnih fakultativnih izleta.

   8. dan | Varadero - Havana - (Pariz)
   Doručak u hotelu. Odjava iz hotelske sobe do 11 sati. Slobodno vrijeme do polaska autobusa za Havanu. Polijetanje zrakoplova kompanije Air France za Pariz u 21:30 sati. Noćni let.

   9. dan | Pariz - Zagreb
   Dolazak u Pariz u 11:30 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 19:10 sati. Predviđeno slijetanje u zagrebačku zračnu luku u 21:05 sati.


   Provjerite i naše ostale ponude za Uskršnja putovanja: Uskrs u Rimu, Uskrs u Istanbulu, Uskrs u Sarajevu, Uskrs u Madrid, Uskrs na Baltiku, Uskršnje krstarenje do Lisabona ili ostale Uskršnje ponude putovanja.

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Zrakoplov

   Napomene

   • Cijena uključuje
    P
    rijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa), smještaj na osnovi 4 noćenja s doručkom u hotelu 5* u Havani, smještaj na osnovi 3 noćenja u hotelu 4* na osnovi usluge all inclusive u Varaderu, grupne transfere, izlete i razglede prema programu, obroke i usluge predviđene po programu, usluge lokalnog vodiča, pratitelja putovanja iz Hrvatske, organizaciju putovanja, jamčevinu.

    Cijena ne uključuje
    Pristojbe zračnih luka 3.350 kn- obavezna doplata kod prijave, podložno promjenama), kubansku vizu (450 kn - mogućnost posredovanja), lokalnu pristojbu na Kubi (cca 25 €), dodatne usluge, obroke i izlete, napojnice za lokalne vodiče i vozače, putno osiguranje (preporučamo).