Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Baltičke zemlje (K14212)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB – MUNCHEN - TALLIN
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 minuta prije polijetanja zrakoplova Croatie Airlines (OU 4436) za Munchen u  6.45 sati, sa dolaskom u  8.00 sati. Nastavka leta zrakoplovnom kompanijom Lufthansa (LH 2436) prema Tallinnu u 9.05 sati. Dolazak u Tallin u 12.30 sati. Po dolasku u glavni estonski grad transfer do hotela. Smještaj. Odlazak na razgled starog grada Tallinna pješice. Dragulj najmanje baltičke države, danas je moderan grad sa prekrasnom srednjovjekovnom jezgrom. Razgled gradske vijećnice, gradske zidine sa obrambenim kulama, utvrde Toompea te impozantne katedrale Alexandra Nevskog. Povratak u hotel. Slobodno. Noćenje. 

  2. dan | TALLIN – RIGA 
  Doručak. Odlazak prema zapadu do mjestšca Rocca al Mare (Stijena na moru) te posjet fascinantnom muzeju –autentičnom selu u šumi gdje ćete se upoznati s estonskom ruralnom arhitekturom koja datira iz 18 st. (Sutlepa crkva, pub sa štalom, škola, mlinovi..) Nastavak vožnje za Rigu preko popularnog estonskog odmorišta, gradića Parnu. Po dolasku u Rigu slijedi smještaj u hotel. Kraći odmor te odlazak na večeru i upoznavanje sa lokalnim specijalitetima u jednom poznatom Latvijskom nacionalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

  3. dan | RIGA
  Nakon doručka odlazak u razgled Rige. Obilazak najljepših srednjovjekovnih znamenitosti starog grada, Katedrale, crkve sv. Petra, Zgrade opere itd. Stari centar Rige pod zaštitom je UNESCO-a, a grad je posebno poznat po Art Nouveau, kojeg UNESCO smatra jedinstvenim u svijetu. Posljepodne slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Noćenje.

  4. dan | RIGA – VILNIUS 
  Doručak. Slijedi razgled palače Rundale koja se nalazi u mjestu Pilsrundāle. Sagrađena tridesetih godina 18st. bila je ljetna rezidencija Ernsta Johanna von Birona, vojvode od Courland-a. Palača se još naziva i latvijski Versailles. Ručak. Na putu do Vilniusa, na sjeveru Litve slijedi kraći posjet Brda Križeva – brdo na kojem se nalazi tisuće i tisuće križeva, prvi postavljeni pred skoro 200 godina. Nakon posjeta slijedi transfer do Vilniusa. Smještaj u hotel,  noćenje.

  5.dan | VILNIUS
  Nakon doručka slijedi razgled glavnog Litvanskog grada. Šetnja uskim ulicama starog grada i upoznavanje sa njegovom bogatom poviješću. Grad je mješavina različitih arhitektonskih pravaca te različitih kultura od kojih su ruska, poljska i židovska ostavile najveći trag. Slobodno vrijeme za ručak, slijedi posjet dragulju Litve – dvorcu Trakai, sjedište velikog vojvodstva u vrijeme kada je Litva bila jedna od najjačih europskih zemalja. Poznati se dvorac iz 14. st. nalazi na jezeru Galve tridesetak kilometara od glavnog grada Litve. Povratak u hotel. Noćenje.

  6. dan | VILNIUS – BEČ  - ZAGREB
  Doručak. Slobodno do odjave iz hotela. Transfer do zračne luke. Prijava na let prema Beču.
  Polet zrakoplova Austrian Airlines (OS 834) za Beč u 13.40 sati sa dolaskom u 14.30 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za  Zagreb zrakoplovne kompanije Austrian Airlines  (OS 677) u 17.20 sati sa dolaskom u Zračnu luku Zagreb u  18.10 sati.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa), smještaj u Tallinu u hotelu 3*+, odnosno u Rigi i Vilniusu u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 5 noćenja s doručkom, 1 večera u Tallinu, 1 ručak u Rigi, transfere i razglede prema programu ulaznice za Rocca al Mare muzej, palaču Rundale i Trakai dvorac, pratitelja na putovanju, lokalnog vodiča na lokalitetima koji se posjećuju tijekom putovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Obavezna doplata kod prijave za zrakoplovne prijave koje su podložne promjenama. Doplatu za jednokrevetnu sobu 1.190 kn, ulaznice za muzeje i lokalitete koji nisu navedeni u programu, napojnice i osobnu potrošnju, putno osiguranje.

   Minimalan broj prijavljenih putnika: 20