Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Noćni Gardaland

  Termini:
  30.06.2018, 14.07.2018, 28.07.2018...
  Trajanje:
  1 Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  280,00 KNCijena od 250,00 KN
  Po osobi
  • Noćni Gardaland
   Noćni Gardaland
   Noćni Gardaland
   Noćni Gardaland
  • GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a čine ga privlačnim za velike i male posjetitelje brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: Mamut, Atlantida, Colorado čamac, magična planina, plavi tornado, Gusarski brod, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, čarobno drvo, kuća strave, 4D avanture, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, slobodni pad, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave… NOVO U GARDALANDU 2011. X-RAPTOR - adrenalinska vožnja!!
   GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM (Morski svijet) odvest će vas u tajanstveni, fascinantni svijet slatkovodnih i morskih bića, gdje su naseljene brojne vrste, od onih najpoznatijih do čudnih i egzotičnih. Obilazeći akvarije, otkrit ćete magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … (radno vrijeme 10:00–18:00 sati).

  Stranica za ispis

  Program putovanja

  VRIJEDNOST VIŠE: Ostanak u zabavnom parku do 23 sata!

  GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle.

  Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a tako ga privlačnim za velike i male posjetitelje čine brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma i gradu Divljeg zapada, te brojne parade i show predstave….

  Polazak turističkog autobusa sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 01:00 sat sa perona 502-506, te ukrcaj putnika na odmorištu Vrata Jadrana kod Rijeke u 03:30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana) vožnja uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u jutarnjim satima, te odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će Vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLEU TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN u kojem možete doživiti  virtualno putovanje uz najmoderniju tehnologiju virtualne stvarnosti, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA i RAMSES. I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino TIME VOYAGERS i nova atrakcija u 2018. PEPA PIG  LAND, namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC SHOW... Boravak u zabavnom parku i uživanje na atrakcijama do kasno u noć. Polazak iz parka je u 23:00 sata. Dolazak u Rijeku i Zagreb u ranim jutarnjim satima.

  E-22318

  GARANTIRANI POLASCI

  Rezervacije

  Odaberite termin

   Karakteristike

   Prijevoz

   • Autobus

   Napomene

   • CIJENA UKLJUČUJE

    Prijevoz udobnim turističkim autobusom, voditelj putovanja, sve razglede prema programu, troškove organizacije i realizacije aranžmana.

    CIJENA NE UKLJUČUJE

    Ulaznice za zabavne parkove, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

    OBAVEZNA DOPLATA (uz rezervaciju)

    Ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba): 220 kn

    Djeca niža od 1 metar BESPLATAN ULAZ

    (prema stanju iz siječnja 2018. godine - cijene mogu biti podložne promjeni)

    Ulaznica uključuje neograničeni broj vožnji na svim atrakcijama.

    NEOBAVEZNA DOPLATA

    Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije:

     - sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn

     - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

     - sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

    DOPLATA ZA ULAZNICU SE LIFE AQUARIUM (po želji na licu mjesta)

    Mogućnost doplate za SEA LIFE AQUARIUM na licu mjesta 5€ po osobi (uz kupljenu ulaznicu za Gardaland)

    (prema stanju iz siječnja 2018. godine - cijene mogu biti podložne promjeni)

    Cijena aranžmana rađena je na bazi minimalno 40 osoba.