Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Krakow (A21212)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Krakow (A21212)
   Krakow (A21212)
   Krakow (A21212)
   Krakow (A21212)
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  Putovanje u Krakow


  1. dan | ZAGREB

  Polazak autobusa u 20:00 sati sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraće odmore i zadržavanja tijekom puta.

  2. dan | KRAKOW
  Dolazak u Krakow u jutarnjim satima. Panoramsko upoznavanje sa gradom. Smještaj u hotel. Odlazak u razgledavanje Krakowa: TVRĐAVA BARBAKAN, CRKVA SV. FLORIANA NA TRGU MATEJKI, FLORIANSKA ULICA, GLAVNI TRG (Rynek Główny )–NAJVEĆI TRG SREDNJOVJEKOVNE EUROPE KOJIM DOMINIRAJU DVA TORNJA GOTIČKE KATEDRALE SV. MARIJE SA NAJVEĆIM GOTIČKIM OLTAROM U EUROPI, JEGLONSKO SVEUČILIŠTE SA GLAVNOM ZGRADOM COLLEGIUM MAIUS , BRDO WAWEL SA RENESANSNOM KRALJEVSKOM PALAČOM ,... Noćenje.

  3. dan | WIELICZKE, KRAKOW
  Doručak. Fakultativni izlet u WIELICZKE- SREDNJOVJEKOVNI RUDNIK I MUZEJ SOLI u čijim se gornjim dijelovima nalazi muzej sa dvoranama koje su posvećene događajima i ličnostima iz poljske povijesti, umjetnine napravljene od soli, podzemna katedrala…. Popodne nastavak razgledavanja grada: ŽIDOVSKA ČETVRT KAZIMIERZ u 15 st. jedna od najbogatijih židovskih četvrti u Europi, sa mnogim sinagogama. Noćenje.

  4. dan | KRAKOW, AUSCHWITZ, WADOVICE
  Doručak. Fakultativni posjet AUSCHWITZU i razgledavanje spomen muzeja koncentracionog logora u pratnji vodiča. Dolazak U WADOVICE rodno mjesto IVANA PAVLA II. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti i uživanje u prekrasnom Krakowu. Noćenje.

  5. dan | KRAKOW , ZAGREB

  Doručak. Odlazak iz Krakowa. Vožnja kroz Poljsku i Slovačku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Bratislavu.  Razgled grada u pratnji vodiča: TRG SLOBODE, KOLLAR I HODŽA TRG, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA, DVORAC, VRATA ST. MICHAELA, ULICA PROBST I KAPITOL, KATEDRALE ST. MARTINA, ULICA LORD, ULICA VENTURINI I ZELENA ULICA, GLAVNI  TRG, VIJEĆNICA STAROG GRADA, PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI TRG...  Nastavak puta prema Zagreba .  Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.  


  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video), 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* , jamčevinu putovanja, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, fakultativni izlet u Wieliczke- srednjovjekovni rudnik i muzej soli 17 €, nadoplata za jednokrevetnu sobu – 300 kn, fakultativni izlet u Auschwitz i Wadovice 10€.

   Napomena
   Minimaln broj putnika je  40 osoba. U slučaju manjeg broja, agencija zadržava pravo otkaza ili promjene cijene aranžmana.