Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Lisabon i Andaluzija - 6 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Zrakoplov
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Lisabon i Andaluzija - 6 dana
   Lisabon i Andaluzija - 6 dana
   Lisabon i Andaluzija - 6 dana
   Lisabon i Andaluzija - 6 dana
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB - LISABON - SEVILLA

  Sastanak putnika u zračnoj luci Pleso u Zagrebu dva sata prije leta kod šaltera informacija. Polazak zrakoplova u 07.40h. Po dolasku u Lisabon u 10.10h, nastavak puta prema Sevilli. Dolazak u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

  2. DAN | SEVILLA - CORDOBA - GRANADA

  Doručak. Slijedi razgled prijestolnice Andaluzije: katedrala sa zvonikom Giralda, vojna promatračnica Torre Del Oro, Royal Alcazar - kraljevska palača nekadašnja maurska tvrđava, sveučilište, park Marije Luise i Plaza de Espana,... Nastavak puta za Cordobu. Po dolasku razgled povijesne jezgre nekadašnjeg najvećeg europskog grada s velikim utjecajem maurske kulture pod zaštitom UNESCO-a: katedrala Mezquita (nekadašnja Abdurahmanova džamija), Biskupska palača, židovska četvrt Judeira, most Puerte Romano, Plaza del Porto na kojoj se nalaze mnogi muzeji. Vožnja do Granade koja je ime dobila po naru ili šipku (granada na španjolskom). Dolazak u večernjim satima te smještaj u hotel. Noćenje.

  3. DAN | GRANADA - ALHAMBRA - SEVILLA

  Doručak. Odlazak u razgled starog centra grada: renesansna crkva iz 16.st., katedrala Inkarnacije i kraljevska kapela u kojoj se nalaze grobovi kraljice Izabele i kralja Ferdinanda. Slijedi vožnja do palače Alhambra, posljednje tvrđave maurskih vladara koja se nalazi na brdu iznad Granade te palače Generalife i vrtova. Razgled. Povratak u Sevillu. Fakultativno večera u restoranu s Flamencom. Noćenje u hotelu.

  4. DAN | SEVILLA - EVORA - LISABON

  Doručak. Vožnja prema Evori. Po dolasku kraći razgled centra grada koji je pod zaštitom UNESCO-a: trg Giraldo, katedrala, rimski hram, crkva sv. Franje,... Nastavak puta za Lisabon. Smještaj u hotel. Odlazak u šetnju kroz četvrt Baixa s karakaterističnim ulicama, poznatim dizalom st. Justa (po nacrtima Eiffela) te pogledom na obližnju utvrdu Castelo sao Jorge. Noćenje.

  5. DAN | LISABON

  Doručak. Odlazak u razgled grada: prvo do poznate Belemske kule, Spomenika Otkrića te obližnje crkve i samostana sv. Jeronima, odakle su kretali brodovi na plovidbu morima svijeta i gdje je sahranjen Vasco da Gama. Panoramski razgled Trg Marques de Pombal, Avenida Liberdade – jedna od najpoznatijih avenija Europe građena po uzoru na Champs-Elysees, Trgovi Restauradores, Rossio i Comercio,.. Vožnja kroz četvrti Alfama (dio grada koji je ostao sačuvan nakon katastrofalnog potresa 1755.) s razgledom katedrale sagrađene u 12. stoljeću, četvrti Chiado i Bairro Alto s mnoštvom restorana, kafića, umjetničkih trgovina,... Slobodno poslijepodne za vlastite interese. Fakultativno večera u restoranu s Fadom.

  6. DAN | LISABON - ZAGREB

  Doručak. Transfer u zračnu luku Lisabon, gdje treba biti 2 sata prije leta. Let za Zagreb u 10.55h, s dolaskom u 15.20h.

  AZ-121117

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Zrakoplov

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz zrakoplovom Zagreb-Lisabon-Zagreb, prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotele 3*/4* s noćenjem s doručkom, razgledi prema programu, ulaznica za Alhambru, pratitelja tijekom putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 980 kn (promjenjivo do ispisa karata), jednokrevetna soba 690 kn, Fado show s večerom 390 kn, Flamenco show s večerom 350 kn

   PLAĆANJE 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 21 dan prije puta

   Cijena je rađena na bazi minimum 20 putnika

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr.

   Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Kod programa s charter letovima moguće su naknadne promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne pruzima odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.

   Preporučamo uplatu putnog osiguranja.