Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Rim, Pompeji, Napulj i otok Capri - 5 dana

  Termini:
  04.04.2018, 27.04.2018, 30.05.2018...
  Trajanje:
  5 Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  1.990,00 KNCijena od 1.890,00 KN
  Po osobi
  • Rim, Pompeji, Napulj i otok Capri - 5 dana
   Rim, Pompeji, Napulj i otok Capri - 5 dana
   Rim, Pompeji, Napulj i otok Capri - 5 dana
   Rim, Pompeji, Napulj i otok Capri - 5 dana
  Stranica za ispis
  Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Program putovanja

  1. DAN | ZAGREB/RIJEKA  – RIM

  Polazak iz Zagreba u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502 – 506, polazak iz Karlovca s benzinske postaje Petrol kod naplatnih kućica u 05:45 (okvirno vrijeme, samo uz prethodnu najavu kod rezervacije) te iz Rijeke u 07:30 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Slijedi ugodna vožnja prema Italiji. Po dolasku u Rim, smještaj u hotel te odlazak javnim prijevozom prema Trgu Colonne na kojem se nalazi stup Marka Aurelija ukrašen spiralnim reljefima. Posjetit ćemo Panteon i odmoriti se na Trgu Navona. Nastavljamo prema Španjolskom trgu, omiljenom okupljalištu mladih. Šetnja prema Fontani di Trevi, jednom od najljepših baroknih rimskih simbola. Povratak u hotel. Noćenje.

  2. DAN | VATIKAN - RIM

  Doručak. Odlazak do Vatikana i Trga sv. Petra gdje ćemo vidjeti Berninijeve kolonade, najveći egipatski obelisk u Rimu i 2 fontane. Slobodno vrijeme za osobne programe ili posjet Vatikanskim muzejima (preporučujemo rezervaciju unaprijed putem interneta). Razgled nastavljamo šetnjom do Anđeoske tvrđave pa dalje preko Mosta sv. Anđela do Palače pravde. Slijedi odlazak javnim prijevozom do čuvenog rimskog Foruma. Na brežuljak Kapitol popet ćemo se poznatim stubištem – Cordonatom za koje je nacrt izradio sam Michelangelo. Ulicom carskih foruma nastavljamo prema Koloseumu – najpoznatijem rimskom simbolu i dalje do Konstantinova slavoluka.  U Crkvi sv. Petra u okovima vidjet ćemo Michelangelovog Mojsija, okove kojima je navodno bio okovan sv. Petar te nadgrobnu ploču u obliku medaljona najslavnijeg minijaturista svih vremena, našeg Julija Klovića Croate. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

  3. DAN | RIM – POMPEJI - NAPULJ

  Doručak. Vožnja kroz lijepe krajolike juga Italije prema Pompejima – razgled starorimskog gradića koji je u ljeto 79.pr.Kr. nestao u erupciji Vezuva. Smješten na obali mora u blizini rijeke Sarno, kraj Napulja u talijanskoj pokrajini Kampaniji, te na sjecištu putova prema morskoj luci. Podignut je na vulkanskoj stijeni koja se uzdiže 30 metara iznad mora. Kako je potpuno bez izvora vode, život je bio težak, no zbog strateškog položaja koji je omogućavao kontrolu plodne nizine iza grada i morskog zaljeva ispod grada, bio je privlačna lokacija za mnoge narode. Pompeji su bili zatrpani pod slojem pepela 1600 godina prije nego što su slučajno otkriveni. Razgled Pompeja u pratnji mjesnog vodiča. Vožnja do Napulja. Panoramski razgled grada na obali zaljeva Tirenskog mora. Živahni mediteranski grad mami posjetioce starim gradom pod zaštitom Unesca, lukom s utvrdom Castel Nuovo, trgom Plebiscita s kraljevskom palačom i brojnim bogato ukrašenim crkvama.  Smještaj u hotel. Noćenje.

  4. DAN | NAPULJ i IZLET NA OTOK CAPRI

  Doručak. Fakultativni izlet  brodom na otok Capri, otok iznimne ljepote, stjenovite obale i prepun tropske vegetacije. U gradiću Anacapriju posjetiti ćemo Villu San Michele sa nezaboravnim vrtovima. Povratak u gradić Capri, slobodno vrijeme za uživanje u šarmantnom ozračju ovog prekrasnog otoka, kupovinu suvenira, odličan capuccino, izvrsnu pizzu ili fini talijanski aperitiv. Povratak brodom do Napulja. Putnici koji žele iskoristiti vrijeme u Napulju umjesto izleta na Capri imaju slobodno vrijeme za osobne programe u Napulju. Povratak u hotel. Noćenje.

  5. DAN | NAPULJ – ORVIETO – RIJEKA/ZAGREB

  Doručak. Odlazak iz Napulja. Posjet Orvietu – specifičnom srednjevjekovnom mjestu na vrhu vulkanske stijene do kojega se dolazi uspinjačom (žičara uz nadoplatu). U Orvietu se nalazi jedna od najljepših srednjovjekovnih katedrala, posebice se ističe kapela San Brizio ili izvor vode-bunar San Patrizio. Polazak za Hrvatsku uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u kasnim satima.

  BP-2311217

  Rezervacije

  Odaberite termin

  • 2,290.00 KN
   2,090.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Italija, Rim

   Dvokrevetna soba, Hotel s 3*/4* u centru Rima , hotel 3* u Napulju, Noćenje s doručkom
   04.04.2018 - 08.04.2018
   Dvokrevetna soba
   Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
  • 3,180.00 KN
   2,980.00 KN
   Po osobi
   Pošaljite upit

   Italija, Rim

   Jednokrevetna soba, Hotel s 3*/4* u centru Rima , hotel 3* u Napulju, Noćenje s doručkom
   04.04.2018 - 08.04.2018
   Jednokrevetna soba
   Akcija: First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • CIJENA UKLJUČUJE

   Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja, 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3*/4* u  centru Rima  u dvokrevetnim sobama, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Napulju u dvokrevetnim sobama, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

   CIJENA NE UKLJUČUJE

   Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike, informativne cijene ulaznica (mogu biti podložne promjeni): U Rimu se razgled obavlja pješice i javnim prijevozom tako da je potrebno kupiti karte za metro: pojedinačna vožnja 1,50 €, dnevna karta 7 €, Boravišnu pristojbu u Rimu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (4,00 – 6,00 EUR po osobi i danu, točna obavijest u završnom pismu), Boravišnu pristojbu u Napulju koja se plaća na licu mjesta na recepciji (oko 3,00 EUR po osobi i danu, točna obavijest u završnom pismu), Izlet brodom  na otok Capri  42,50 EUR (doplata na licu mjesta), Autobus po Capriju, dnevna karta - 10 EUR (doplata na licu mjesta), Ulaznica za Pompeje  20,00 EUR (ulaznica + lokalni vodič) – za pratnju lokalnog vodiča potrebno je 30 putnika (doplata na licu mjesta), Žičaru do Orvieta – 2,60 € po osobi (doplata na licu mjesta), Doplata za jednokrevetnu sobu za polazak 11.08. - 790 kn, Doplata za jednokrevetnu sobu za polaske 04.04., 27.04., 30.05., 21.06., 04.10. - 890 kn, Putno osiguranje

   POPUSTI

   Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 20% popusta u trokrevetnoj sobi. Treća osoba u trokrevetnoj sobi plaća redovnu cijenu.

   Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

   Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

   - sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn

   - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

   - sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

   Granične, vizne i zdravstvene formalnosti

   Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

   Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

   Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

   Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

   Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.