Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Skandinavija (A24212)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | ZAGREB
  Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije, Austrije i Njemačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Smještaj u hotel u Njemačkoj. Noćenje.

  2. dan | KOPENHAGEN
  Doručak. Vožnja kroz Njemačku uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Puttgarden i ukrcavanje na trajekt. Dolazak u Kopenhagen. Panoramsko razgledavanje KOPENHAGENA: PALAČA AMALIENBORG, PALAČA CHRISTIANBORG, BURZA, GRADSKA VIJEĆNICA, LUČKA ČETVRT NYHAVN SA STARIM JEDRENJACIMA... Smještaj u hotel. Mogućnost odlaska u PARK TIVOLI. Noćenje.

  3. dan | GOTEBORG , SVINESJUNDFJORD, OSLO
  Doručak. Panoramska vožnja danskom rivijerom uz ladanjska imanja, prekrasne parkove, lučice s jahtama. Dolazak u Helsingor u kojem dominira Hamletov dvorac i ukrcavanje na trajekt za Helsingborg (Švedska). Nakon iskrcavanje s trajekta nastavak puta autobusom. Panoramsko razgledavanje Goteborga. Stanka u Svinesundu (granica između Švedske i Norveške) s predivnim pogledom na fjord Svinesundfjord i prava prilika za upoznavanje s lososom na norveški način. Dolazak u Oslo u kasnim poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

  4. dan | OSLO
  Doručak. Nakon doručka odlazak na razgledavanje grada: GRADSKA VIJEĆNICA, SHOPPING CENTAR AKER BRYGGE, VIGELANDOVE SKULPTURE U PARKU FROGNERPARK, TVRĐAVA IZNAD LUKE. Slobodno vrijeme za ručak i vlastite aktivnosti. Poslijepodne mogućnost fakultativnog posjeta muzejima: Vikinški brodovi i Kon-Tiki. Noćenje.

  5. dan | OSLO, SOGNERFJORD, BERGEN
  Doručak. Nakon ranog doručka polazak put Sognerfjorda. Vožnja do prekrasnog gradića Flam, polazišta planinske željeznice i luke za brodove za krstarenja. Fakultativna plovidba brodom po SOGNERFJORDU - NAJLJEPŠEM OD NORVEŠKIH FJORDOVA, koji ulazi u kopno preko 200 km i dubok je 1200 metara – još od 19. stoljeća cilj je putovanja turista. Dolazak u Bergen jedan od najljepših gradova Skandinavije u popodnevnim satima. Odlazak u razgledavanje pitoresknog Bergena sa prekrasnim fasadama: CRKVA SV. MARIJE iz 12 st., TVRĐAVA BERGENHUS, BRYGGE... Smještaj u hotel u okolici Bergena. Noćenje.

  6. dan | BERGEN, ŠVEDSKA
  Doručak. Vožnja prekrasnim krajolicima (uz slapove i male gradiće) uz HARDANGERFJORD. Nastavak vožnje kroz Norvešku prema Švedskoj. Smještaj u hotel. Noćenje.

  7. dan | STOCKHOLM
  Doručak. Nastavak puta preko lijepe pokrajine Varmland, zavičaja nobelovke Selme Lagerlof. Vožnja uz jedno od najvećih jezera Europe Vanern, uz netaknutu prirodu i kroz oblast tisuća jezera. Vožnja do Stockholma. Dolazak u Stockholm u ranim popodnevnim satima. Razgledavanje grada: GAMLA STAN, GRADSKA VIJEĆNICA, RIDDARHOLMEN DJURGARDEN, TRG STORTORGET - VELIKI BULEVARI... Noćenje.

  8. dan | STOCKHOLM, MALME
  Doručak. Nastavak razgledavanja Stockholma. Mogućnost odlaska u slavni Vasa muzej gdje se čuva prekrasno restaurirani brod, nađen na dnu Baltičkog mora. Odlazak iz Stockholma. Vožnja kroz Švedsku. Vožnja na relaciji Norrkoping, Jonkoping, Malme. Smještaj u hotel. Noćenje.

  9. dan | LUBECK , PRAG
  Doručak. Prelazak preko mosta koji povezuje Švedsku i Dansku i ukrcavanje na trajekt za Puttgarden (Njemačka) na rubu Mecklenburškog zaljeva. Panoramsko razgledavanje Lubecka- rodno mjesto Thomasa Manna koje i danas zrači ozračjem tako lijepo opisanim u Buddenbrockovima. Odlazak prema Pragu. Dolazak u Prag u kasnim noćnim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

  10. dan | PRAG, ZAGREB
  Doručak. Razgledavanje Praga: HRADČANI, KATEDRALA SV. VIDA, KAFKINA KUĆA, ZLATNA ULIČKA, kraljevski ljetnikovac BELVEDERE. KARLOV MOST, STARO MJESTO, VACLAVSKE NAMESTI. Polazak za Zagreb u ranim popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena  uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV,video,WC), 9 noćenja s doručkom u hotelima 2+/3*, jamčevinu putovanja, stručno vodstvo i organizacija putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Cijene ulaznica za pojedine objekte i lokalitete, nadoplata za 1/1 – 2150 kuna, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

   Minimalan broj prijavljenih putnika: 40