Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Toskana - 5 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  Putovanje Toskana

  1. dan | ZAGREB
  Polazak autobusa u 22:00 sata s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja tijekom puta.

  2. dan | PISA, LUCCA 
  Dolazak u Pisu u jutarnjim satima i razgledavanje grada: CAMPO DEI MIRACOLI , DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Dolazak u Luccu i razgledavanje grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st.: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI… Smještaj u hotel . Noćenje.

  3. dan | FIRENZA
  Doručak. Dolazak u FIRENCU i razgledavanje grada u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO…. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan | SIENA, SAN GIMIGNANO
  Doručak. Dolazak u San Gimignano – specifičan biser arhitekture i razgled grada u pratnji vodiča: PALAZZO COMUNALE, COLLEGIATA… Dolazak u Sienu i razgledavanje grada: KATEDRALA, PIAZZA DEL CAMPO, TORRE DEL MANGIA, PALAZZO PUBBLICO, BASILICA DI SAN DOMENICO… Fakultativna večera u tradicionalnoj toskanskoj taverni. Povratak u hotel. Noćenje.

  5. dan | FERRARA, ZAGREB
  Doručak. Dolazak u FERRARU (grad obitelji ESTE) i razgled grada u pratnji vodiča: CASTELLO ESTENSE, CATTEDRALE DI SAN GIORGIO, PALAZZO SCHIFANOIA, CASA ROMEI, PALAZZO DEI DIAMANTI, CRKVA CORPUS DOMINI SA GROBOM LUCREZIA BORGIA... Vožnja prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


  Provjerite i naše ostale ponude za putovanja u Toskanu:Putovanje u Toskanu i Firencu,Put u Toskanu,Put u Toskanu i Rim,Putovanje Firenca i Rim.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video), 3 noćenja s doručkom u hotelu sa 3* u Toskani, stručno vodstvo i organizacija putovanja, jamčevinu putovanja.

   Cijena ne uključuje
   Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, nadoplata za jednokrevetnu sobu 370 kn, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, nadoplata za polupansion 100kn (za sva tri dana – 3 večere).

   Napomena
   Aranžman je kalkuliran na bazi minimuma 40 osoba.