Sva putovanja na jednom mjestu
Rijeka:
Zagreb:
+385 (0)51 321 543
+385 (0)1 366 4855


ENG
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 09:00 – 17:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Milano (AP9212)

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Milano (AP9212)
   Milano (AP9212)
   Milano (AP9212)
   Milano (AP9212)
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1. dan | MILANO – JEZERO MAGGIORE / ARONA
  Polazak autobusa u 00:15 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje preko Slovenije i Italije s kraćim stajanjima na putu. 
  Po dolasku u MILANO, kraći razgled grada i njegovih znamenitosti: La Scala, jedna od najslavnijih opernih kuća u svijetu, katedrala i dvorac obitelji Sforza... Slobodno vrijeme za osobne programe.
  Odlazak do STRESE - gradića poznatog po vilama izuzetne arhitekture i vegetacije. Nakon šetnje, nastavak putovanja uzduž jezera do slikovitog gradića Arone. Smještaj u Aroni / okolici. Noćenje.

   2. dan | JEZERO COMO - JEZERO GARDA / SIRMIONE
  Nakon doručka, odlazak do grada COMA na istoimenom jezeru, najdubljem u Europi, oaze mira i tišine. Razgled grada poznatog po promenadi, mnogobrojnim kavanama, kao i slikovitoj srednjovjekovnoj četvrti.
  Nastavak putovanja do jezera Lago di Garda. Po dolasku posjet živopisnom gradiću SIRMIONEU u kojem je rimski pjesnik Katul imao svoju vilu, a Scaligeri izgradili svoj dvorac. Šetnja do dvorca i obalom jezera. Nakon razgleda nastavak putovanja za Zagreb s dolaskom u kasnim večernjim satima.

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje

   Prijevoz autobusom visoke turističke klase, smještaj u hotelu 3* u okolici Arone na bazi noćenja s doručkom (1/2 i 1/3 sobe), pratitelja tijekom putovanja, organizaciju putovanja i troškove jamčevine.