Sva putovanja na jednom mjestu
Karlovac: +385 (0)47 645 600
Prijavite se na naš newsletter
i primajte najbolje ponude direktno
u Vaš email pretinac!

Pretraži putovanja

Pretraži ponuduPrikaži cijelu ponudu

Ako vam se ovo sviđa, pogledajte:

  Radno vrijeme
  Pon. - Pet.: 08:00 – 16:00
  Sub., Ned. i Praznik:
  Ne radimo.

  Nova Godina u Bratislavi 2015 (polazak iz Pule i Rijeke) - 4 dana

  Termini:
  Trajanje:
  Dana
  Prijevoz:
  Autobus
  Odaberite termin i rezervirajte
  Cijena od KN
  Po osobi
  • Nova Godina u Bratislavi 2015 (polazak iz Pule i Rijeke) - 4 dana
   Nova Godina u Bratislavi 2015 (polazak iz Pule i Rijeke) - 4 dana
   Nova Godina u Bratislavi 2015 (polazak iz Pule i Rijeke) - 4 dana
   Nova Godina u Bratislavi 2015 (polazak iz Pule i Rijeke) - 4 dana
  Stranica za ispis

  Program putovanja

  1.dan | PULA - RIJEKA - ZAGREB - BRATISLAVA  
  Polazak autobusa iz Pule u 01:00 sat (Autobusni kolodvor). Polazak  autobusa  iz Rijeke u 03:00 sata (Jelačićev trg). Polazak u 05:30 sati s Autobusnog kolodvora  Zagreb, peroni 502-506.
  Vožnja  autobusom uz kraće odmore tijekom puta. Dolazak u Bratislavu oko podne. Panoramski obilazak.  Smještaj u hotel. Razgled grada u pratnji vodiča: TRG SLOBODE, KOLLAR I HODŽA TRG, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA,   VRATA SV.MICHAELA, ULICA PROBST I KAPITOL, KATEDRALA SV.MARTINA, ULICA LORD, ULICA VENTURINI I ZELENA ULICA, GLAVNI TRG,  VIJEĆNICA STAROG GRADA,  PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI  TRG... Provod u barovima /pubovima Bratislave.   Noćenje.

  2.dan | BRATISLAVA -  NOVA 2015.
  Doručak.  Nastavak razgledavanja grada: BRATISLAVSKI HRAD - dvorac, sa svojom dugom i burnom poviješću , sa kojeg je prekrasan  pogled na srednjovjekovni stari grad i Dunav Šetnja i uživanje u PREDNOVOGODIŠNJOJ BRATISLAVI.  Pripreme za novogodišnju noć... NEW YEAR'S PARTY u jednom od najboljih bratislavskih klubova ili na prekrasno okićenim gradskim trgovima.... SRETNA NOVA 2015... Noćenje.

  3. dan | BRATISLAVA 
  Kasno ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Fakultativni izlet  MALOKARPATSKA TURA - MANUFAKTURA KERAMIKE , DUĆAN KERAMIČKIH FIGURA i DVORAC ČERVENÝ KAMEŇ, DEGUSTACIJA VINA. Povratak u Bratislavu.  Šetnja i uživanje u NOVOGODIŠNJOJ BRATISLAVI.  Odlazak na REPRIZA PARTY,  DJ iz Zagreba. Nastavak provoda u barovima i klubovima  Bratislave.   Noćenje.

  4. dan | BRATISLAVA - BEČ - ZAGREB - RIJEKA - PULA
  Doručak. Odlazak iz Bratislave. Fakultativno ručak. Dolazak u Beč u podnevnim satima. Odlazak u razgled grada: RING, HOFBURG, STEPHANSPLATZ, KATEDRALA, KÄRTNER STRASSE, PARLAMENT, OPERA HAUS, RATHAUS,… Uživanje u poslijenovogodišnjem Beču. Polazak u smjeru Zagreba. Vožnja kroz Austriju uz kraće odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u  kasnim večernjim satima. Dolazak u Rijeku. Dolazak u Pulu u kasnim noćnim satima.

  A-11014

  Karakteristike

  Prijevoz

  • Autobus

  Napomene

  • Cijena uključuje: 
   Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV,video,WC ), 3 noćenja s doručkom
   u kategoriji hotela po izboru , razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,  stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

   Cijena ne uključuje:
   Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju,  REPRIZA PARTY – 01.01. – PUB&BAR – 4€, fakultativna večera u tradicionalnom slovačkom restoranu 15€, fakultativni ručak 02.01. – 18€,  MALOKARPATSKA TURA 22 €, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.


   NADOPLATA ZA POLAZAK IZ PULE 100,00 kn